Duurzaam

H.N. Post & Zonen heeft als doelstelling de logistieke processen zo efficiƫnt en duurzaam mogelijk in te richten. Over ons

Duurzaam duurt het langst

Onderdeel van onze missie is om onze logistieke activiteiten zo efficiënt en duurzaam mogelijk uit te voeren, zodat we bijdragen aan het bestaansrecht van de volgende generatie.

Carbon footprint

Een grote uitdaging bij ons transport is de CO2-uitstoot door het dieselverbruik. We hebben ons ten doel gesteld om tegen 2025 de CO2-uitstoot met 20% per kilometer te verminderen ten opzichte van 2018. Bekijk onze actuele besparingen op de dagelijks bijgewerkte duurzaamheidsmeter op de homepagina.

Alternatieve brandstoffen

Naast zuinig rijden, onderzoeken we alternatieve brandstoffen zoals biodiesel, elektriciteit en waterstof. We werken samen met diverse opdrachtgevers om duurzame logistieke oplossingen te ontwikkelen die het onmogelijke mogelijk maken. We gaan de uitdaging graag met u aan! Meer informatie vindt u onder zero emissie transport of op www.duurzaam-transport.com

Duurzaamheidsrapport

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen past volledige transparantie. Daarom publiceren we jaarlijks een rapport over onze prestaties in het terugdringen van CO2-, roet- en NOx-uitstoot. Dit rapport is op te vragen via het contactformulier.

Over ons

H.N. Post & Zonen

Samengevat in cijfers
Familiebedrijf

Familiebedrijf 3e generatie

Sinds

Sinds 1964

Werknemers

Werknemers 200+

Wagens

Wagens 150+

E-trucks

E-trucks 6