Warehousing met douanefaciliteiten

H.N. Post & Zonen verzorgt uw intermodaal transport en bijbehorende douaneafhandeling. Daarbij is het mogelijk om de goederen op- en/of over te slaan. Diensten

Warehousing

Onze warehousing biedt 7000 m² opslagruimte in Pijnacker en Vlaardingen, geschikt voor binnen- en buitenopslag. Beide locaties zijn flexibel ingericht en kunnen tevens fungeren als een HUB voor het verzamelen en later afleveren van goederen.

Naast opslag bieden wij aanvullende diensten zoals palletiseren, stickeren, wegingen, orderpicking, groupage en cross-docking. Bij H.N. Post & Zonen vindt u het complete Value-Added pakket.

Locatie Pijnacker

In Pijnacker beschikken wij over een crossdock loods. Hier kunnen goederen worden overgeslagen, en opgeslagen voor korte termijn onder een Douane Entrepot vergunning.  Wij kunnen alle douane afhandelingen voor u verzorgen. Tevens zijn wij NVWA keurpunt voor inspectie van verpakkingshout ( pallets & kratten) vanuit China en India. Ook bieden we in-house transport aan en een eigen netwerk van (inter)nationale transporteurs.

Locatie Vlaardingen

Het ervaren personeel op de locatie in Vlaardingen is gespecialiseerd in de op- en overslag van goederen. Een ruim opgezet warehouse op een strategische locatie is extra service die H.N. Post & Zonen u kan leveren. Dit omvat het beheren van het magazijn en het verzorgen van de logistiek voor de levering van goederen aan eindklanten.

Diensten

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op

Contact