Over ons

H.N. Post & Zonen is een logistiek dienstverlener actief in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten.

Waar wij voor staan

H.N. Post & Zonen is sinds 1964 een logistiek dienstverlener actief in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten. Onze kernwaarden - duurzaam, flexibel en betrouwbaar - staan centraal bij al onze activiteiten.

Met deze waarden bieden wij een passend antwoord op toekomstige uitdagingen zoals milieuvraagstukken, schommelingen in de vraag en veiligheidskwesties.

Alles in huis

Het hoofdkantoor van H.N. Post & Zonen bevindt zich op het industrieterrein "De Boezem" in Pijnacker. Het pand huisvest ons moderne kantoor, werkplaats, spuiterij en wasstraat. Daarnaast beschikken we over een tankstation voor diesel en Adblue, beschikbaar voor zowel ons eigen materieel als voertuigen van derden.

Met een terrein van circa 15.000 m² fungeert onze locatie niet alleen als parkeerplaats voor ons wagenpark, maar ook als tussenopslag voor onze warehousing. Onze expeditieafdeling in de Warehouse in Pijnacker biedt daarbij ook de mogelijkheid om douane faciliteiten te verzorgen. Daarnaast beschikken we over een tweede locatie in Vlaardingen, met een oppervlakte van 6300 m², waar we naast op- en overslag ook expeditiewerkzaamheden uitvoeren. 

Dagelijks zijn er meer dan 200 toegewijde medewerkers actief binnen ons bedrijf. Als familiebedrijf, geleid door de derde generatie, hechten we waarde aan een prettige en veilige werkomgeving.

Ons wagenpark bestaat uit meer dan 150 voertuigen, waaronder ook elektrische combinaties voor duurzaam transport. Bij H.N. Post & Zonen streven we naar continue verbetering en innovatie, zodat we u altijd de beste logistieke oplossingen kunnen bieden.

Benieuwd naar onze verschillende werkzaamheden? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo

 

H.N. Post & Zonen

Samengevat in cijfers
Familiebedrijf

Familiebedrijf 3e generatie

Sinds

Sinds 1964

Werknemers

Werknemers 200+

Wagens

Wagens 150+

E-trucks

E-trucks 6