Betrouwbaar

Al ruim 60 jaar is H.N. Post & Zonen een betrouwbare partner op het gebied van logistieke dienstverlening. Over ons

Betrouwbare partner

Het betrouwbare karakter van H.N. Post & Zonen komt tot uitdrukking in de langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. Dit wordt gedaan door in gesprek te blijven met onze partners. Samen wordt er gezocht naar de beste oplossingen, zodat beide partijen tevreden zijn en dat de samenwerking van meerwaarde is.

H.N. Post & Zonen heeft oog voor kwaliteit en stuurt hier actief op aan. De basis voor de continue kwaliteit wordt gewaarborgd door de ISO- en AEO-certificeringen. 

ISO 9001

sgs-iso-900-nl.jpgKwaliteit staat bij H.N. Post & Zonen hoog in het vaandel, mede daarom zijn we ISO 9001:2015 gecertificeerd. De ISO9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en daardoor de graadmeter voor transparantie en betrouwbaarheid. Het continu verbeteren van de kwaliteit staat hierbij centraal en wordt toegepast binnen al onze bedrijfsonderdelen.

AEO

aeo-logo-598x598.jpgH.N. Post & Zonen is in het bezit van het AEO-certificaat. Dat houdt in dat onze douane activiteiten als veilig zijn bestempeld. Bijkomend geeft dit als voordeel dat de afhandeling bij de douane sneller verloopt en er minder administratieve lasten bij komen kijken. Als AEO-gecertificeerd bedrijf bieden we veiligheid, tijdwinst en gemak bij het uitvoeren van douanezaken.

Track-and-trace via ons klantenportaal

logo-track-trace-1.jpgVia onze klantenportaal is het mogelijk om in één oogopslag uw orders te bekijken. Zo heeft u een overzicht van geleverde en nog te leveren zendingen. Hierdoor behoudt u de controle over uw goederen. De inloggegevens zijn hiervoor bij ons op te vragen via het contactformulier.

Transfollow

transfollow.jpgH.N. Post & Zonen is één van de eerst aangesloten vervoerders op TransFollow. Dit is het online platform waarmee digitale vrachtbrieven worden ingediend, uitgewisseld, gevolgd en ondertekend. Op één platform kunnen alle betrokken partijen de zendingen realtime volgen. TransFollow is de vervanger van de oude vrachtbrief en zorgt in de transport- en logistieke sector voor efficiëntie.

Over ons

H.N. Post & Zonen

Samengevat in cijfers
Familiebedrijf

Familiebedrijf 3e generatie

Sinds

Sinds 1964

Werknemers

Werknemers 200+

Wagens

Wagens 150+

E-trucks

E-trucks 6