Login

Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur

door Dé Post
op 17 oktober, 2018

De grondlegger van ons bedrijf, Hendrik Nicolaas Post, mijn opa, had voor elke gebeurtenis een spreekwoord paraat. Zijn opvolgers, Dick en Martien, mijn vader en oom, hebben deze tik nog steeds. Dat zorgt ervoor dat wij allemaal door de jaren heen nogal wat spreekwoorden naar ons hoofd geslingerd hebben gekregen. Tot vervelens toe natuurlijk, maar zoals veel dingen van je ouders: later ga je het toch wel waarderen…

lees verder
door Colin van der Zanden
op 11 juni, 2018

Een kopie van mijn intro van het nieuwsbericht een jaar geleden:

“Ieder jaar schrijven we een duurzaamheidsrapportage voor onze klanten. Dat doen we omdat we graag transparant willen communiceren over de onderwerpen van ons bedrijf die de maatschappij aan gaan. Maar waarom zouden we dat beperken tot onze klanten?”

lees verder
door Henk-Jan Post
op 26 april, 2018

 Zoals u in een eerder stukje gelezen heeft is 2018 voor ons bedrijf een jaar van kwaliteit. Eén van de grootste onderdelen daarvan is veiligheid. Uiteraard altijd al een punt van aandacht, maar het kan nooit kwaad om daar wat extra aandacht aan te besteden. Daarnaast is veiligheid in steeds grotere mate een belangrijk thema bij onze klanten, win-win!

lees verder

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 135 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per ton lading ten opzichte van 2011:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):