Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Over ons

H.N. Post en Zonen is sinds 1964 een logistiek dienstverlener actief in diverse soorten vervoer, op- en overslag, expeditie en douane faciliteiten. De kernwaardes bij de uitvoering van deze activiteiten zijn duurzaamheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met deze uitgangspunten heeft H.N. Post en Zonen een passend antwoord op toekomstige onzekerheden met betrekking tot het milieu, de grote schommelingen in de vraag en veiligheid.

Het hoofdkantoor van H.N. Post en Zonen is gevestigd op het industrieterrein "De Boezem" in Pijnacker. Het in 2001 nieuw gerealiseerde pand huisvest het kantoor, de werkplaats, de spuiterij en de wasstraat van H.N. Post en Zonen. Ook is een tankstation voor diesel en Ad Blue aanwezig, waar zowel eigen materiaal als voertuigen van derden kunnen tanken. Het terrein met een grootte van ongeveer 15.000 m2 functioneert als parkeerplaats voor het eigen wagenpark en als tussenopslag voor de diverse transport- en expeditiewerkzaamheden. In 2009 is daarbij een extra loods voor expeditiewerkzaamheden in gebruik genomen. In Vlaardingen is nog een locatie (4000 m2) waar op- en overslag en expeditiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

Bij H.N. Post en Zonen zijn dagelijks ca. 160 gemotiveerde mensen werkzaam in een prettige werkomgeving. Naast het belang van een goede huisvesting, goed materieel en gekwalificeerde mensen onderkent het familiebedrijf ook het belang van efficiëntie en duurzaamheid. 

lees verder

Werken bij H.N. Post en Zonen


Bij H.N. Post en Zonen is interesse in de mens achter de functie. Aangezien het lastig is om de menselijke maat in het oog te blijven houden in een groeiend bedrijf wordt hier bewust aandacht gegeven. Daarnaast vinden wij flexibiliteit in een altijd bewegende transport markt belangrijk.   

Belangrijk is dat men elkaar kent en vertrouwd. Aangezien ons bedrijf groeit en mutaties in personeel niet te voorkomen zijn, is dit niet eenvoudig te realiseren. Het regelmatig organiseren van bedrijfsactiviteiten waarbij alle collega's elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten draagt hier zeker aan bij. 

 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 134 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):