Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

- Vrachtwagenmonteur

Vrachtwagenmonteur
We zijn op zoek naar een vrachtwagenmonteur die ons team komt versterken! Samen met collega’s zorg je ervoor dat onze trucks zo snel mogelijk weer goed en veilig de weg op gaan. 

Wat ga je doen?
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het vakkundig onderhouden en repareren van het wagenpark. Bij reparaties leg je vast wat het probleem is en draag je hiervoor oplossingen aan waar jij en je collega’s mee aan de slag gaan. Daarnaast voer je APK-keuringen voor het materieel uit.
Het wagenpark bestaat uit verschillende truckmerken en combinaties, wat zorgt voor afwisseling in het werk maar waarmee je ook jouw kennis over trucks kan verbreden. Daarbij vraagt de elektrificatie van trucks voor nieuwe onderhoudstechnieken waarin je jezelf kan verdiepen. Kortom een leuke uitdaging waarin je kennis kan opdoen en werkt in een hecht team!

Inhoudelijk over deze functie:
- Vakkundig en efficiënt reparaties en onderhoud uitvoeren
- Uitvoeren APK-keuringen aan het materieel
- Lokaliseren, diagnosticeren en verhelpen van storingen/onderhoud/reparaties
- Woonachtig in omgeving Pijnacker
- Fulltime dienstverband
- Werken in een hecht team

Wat voor profiel heb je nodig?
- Afgeronde MBO-opleiding in de auto-/vrachtwagentechniek
- APK-gecertificeerd of bereid om deze te behalen
- Passie voor trucks

Wie zijn wij?
Wij zijn een logistiek dienstverlener actief in verschillende soorten wegvervoer. De lange termijn visie van ons onderneming is: duurzaam duurt het langst! Als transportbedrijf zijn we ons bewust van onze carbon footprint en zijn dan ook op zoek naar verbeteringen. Vorig jaar hebben we met veel succes de eerste elektrische 50-ton truck op de Nederlandse wegen gezet. Daar laten we het zeker niet bij zitten, we gaan door met innoveren om koploper te blijven op het gebied van duurzaamheid in de transportsector!

We tellen op het moment 175 trucks en circa 220 medewerkers. Ondanks de grote van onze organisatie kan je nog steeds merken dat we een familie bedrijf zijn. We hebben oog voor onze medewerkers en hopen een prettige en langdurige relatie op te bouwen. We vinden het belangrijk om met elkaar in contact te zijn en organiseren regelmatig gezellige bedrijfsactiviteiten.

Wij bieden jou:

- Rechtstreeks dienstverband voor 12 maanden
- Uitzicht op een vast dienstverband
- Stipte en correcte salarisbetaling
- Cao Beroepsgoederenvervoer
- Een informele en plezierige werksfeer
- Jaarlijkse personeelsfeesten

Ben je geïnteresseerd in deze uitdaging? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Wens je meer informatie? Neem dan contact op met Deborah Post 015-362 2226 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Digitale sollicitaties voorzien van een CV kunt u sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of middels dit sollicitatieformulier, aangevuld met een CV.    

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 154 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):