Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

Reviews

Transnordic

Trans-Nordic ziet in H.N. Post & Zonen een betrouwbare partner voor Containertransport en opslag. Al jarenlang doen we op een prettige en eerlijke manier zaken en sterk zijn in structuur, communicatie, planning en overzicht. H.N. Post & Zonen biedt voldoende opslagcapaciteit en in combinatie met hun service geeft dit ons namens Trans-Nordic zekerheid en toekomst voor huidige en nog te komen projecten.


Sonny Pruim, TransNordic

Odis

Wij werken al een aantal jaren samen met H.N. Post & Zonen in Vlaardingen en ervaren deze samenwerking als bijzonder prettig.
De prijs/kwaliteitverhouding is zonder meer prima te noemen. De medewerkers zijn betrokken, flexibel, accuraat en hebben oog voor de wensen van de klant.
De laagdrempeligheid mag zeker ook genoemd worden.
Wij hopen deze samenwerking dan ook nog jarenlang voort te zetten.


Jim de Wijs, Odis International B.V.

M-star

Al vele jaren werken we samen met H.N. Post & Zonen in Vlaardingen en Pijnacker. Het is met name de uitermate betrouwbare, prettige en professionele dienstverlening die voor ons de reden is om met H.N. Post & Zonen samen te werken. Zeker als het gaat om project logistiek, zijn er veel handelingen die vaak niet in standaard concepten passen, H.N. Post & Zonen heeft hier werkwijzen voor ontwikkeld om onze projecten op een flexibele en efficiënte wijze te kunnen ondersteunen. We kunnen H.N. Post & Zonen van harte aanbevelen!

Drs. J. Euwema, M-Star projects

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 105 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):