Heulweg 13, 2641 KP, Pijnacker 015-362 2200 info@hnpostenzonen.nl Klanten inlog //  Aanmeldformulier uitzendchauffeur Login

De vakantie periode zit er bijna voor iedereen op. Dit blijft toch altijd een lastige periode voor ons. Vaak is het tot aan de bouwvak heel druk, dan hebben we het een aantal weken rustig, dan valt de bouw één week helemaal stil en gaan we weer rustig aan starten. 

We weten nooit van te voren of onze klanten het druk of juist rustig hebben in deze tijd. In de bouw is het vooral lastig omdat de bouwvak in Nederland in Noord, Midden en Zuid op verschillende momenten aanvangt. Het lastige is dat wij door het hele land met bouwmaterialen laden en lossen. Op  het moment dat het in het westen bouwvak is, dan is het zuiden nog aan het werk. En de fabrieken in het zuiden sluiten terwijl het westen juist weer op gaat starten. Dit betekent in deze periode helaas veel lege kilometers die we in de andere weken van het jaar niet hebben. 

Vóór deze bouwvak is het vaak nog even extra druk, dus dan willen graag we alle bouwauto's bemannen en laten rijden. Het liefst met zo min mogelijk chauffeurs die in deze periode vakantie nemen, maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Zeker niet omdat we ín de bouwvak altijd ook nog wel wat werk in de bouwmaterialen hebben, en dat moet ook verreden worden.  We kunnen dus ook niet alle bouwchauffeurs in de bouwvak vrij geven. 

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de periode na de bouwvak, alles is weer opgestart en het is ondertussen alweer lekker druk aan het worden. Maar ook nu zijn er nog steeds een aantal chauffeurs op vakantie. Uitzendkrachten zijn wat lastiger te krijgen want ook die rijden vaak al in de bouwvak en gaan daarna op vakantie. 

De zomer en dan met name de bouwvak blijft qua planning voor onze bouwmaterialenlogistiek altijd een lastige periode, maar we zijn er weer redelijk doorheen gekomen!

Even wat anders; wist u dat wij een grote loods op het terrein hebben die wij inzetten als HUB voor de randstad? Een centraal lospunt voor bouwwerken in de randstad. In de grote steden in de randstad is vaak maar heel weinig ruimte. Wij willen graag fungeren als tussenstation. We verzamelen alle spullen voor het werk in onze loods en brengen het naar het werk wanneer de klant het wil hebben. Groot voordeel hiervan is dat er minder auto's op de vaak moeilijk te bereiken bouwplaatsen komen, en er geen onnodige voorraad op een drukke locatie staat. We hebben dit al voor een aantal werken gedaan en is voor ons maar ook voor de klant goed bevallen.

Meer informatie over de HUB? Neem gerust contact met mij op.

 Henk Jan Post

 

 

 

Actuele informatie

Aantal trucks ingezet per afdeling:

Vandaag rijden we met 121 trucks

Duurzaamheidsmeter

Procentuele besparing van CO2 uitstoot
per kilometer ten opzichte van 2018:

Werken bij H.N. Post en Zonen

Onze openstaande vacature(s):